HEVOSET & AASIT

Omaksi iloksi, harrastusmielessä, olemme kasvattaneet suomenhevosia vuodesta 2003 lähtien.
2006 rakensimme neljän hevosen tallin ja 2008 ratsastuskentän.


PETRIINA s. 3.6.1993


Petriina tuli meille vuonna 2006 tammikuussa, Kiimingistä. Petriina on kantakirjattu kolmosen palkinnolla juoksijakantakirjaan.

Petriina on meillä lähinnä siitostammana, mutta varsomisten välillä sillä ajetaan säännöllisesti. Petriina on varsonut 2014 vuoden alkuun mennessä 6 varsaa. Korven Kaunotar, Korven Tonto, Korven Kaste, Korven Vieriina, Korven Caramelli ja Korven Humu-Pekka ovat Petriinan varsoja.

Ori Korven Tonto syntyi 2008, ja asustaa Multialla. Korven Kaste asustaa Porvoossa ja Korven Vieriina Kangasniemellä.Petriina varsoi 30.4. Cameronista tammavarsan:
Korven Caramelli, joka on myytävänä!

 

Korven Humu-Pekka

syntynyt 31.5.2013
Isä Tähen Tuuri.
Emä Petriina.

Säpäkkä, kiltti ja kaunis pikkupoika.

MYYTY!

Korven Caramelli

s. 30.40.2012
I. Cameron.

Mahdottoman kiltti, isokokoinen ja hyväravinen, oman arvonsa tunteva, tuleva ravikuningatar!

     Aasitamma Knud´s Sanda

s. 26.7.2006

Sanda tuli meille heinäkuussa 2009 Loviisasta. Sanda toimii meillä luotettavana talutusratsuna, ja kulkee nätisti myös kärryt perässä.

Sanda on tehnyt meillä kaksi varsaa Korven HiiHaan ja Korven Elmerin. Nyt Sanda on kantavana aasioriista Pikkuponin Oma David Beckhamista

Vuokraamme Sandalla myös ratsastustunteja: 10e/h, taluttajan kanssa 13e/h


<--- Klikkaa pikkukuvia
 

SVARTBACK’s TINDRA

Svartback’s Tindra eli tuttavallisemmin Tinttu tuli meille tammikuussa 2010 Ylöjärveltä. Tindra on ollut Jutan Tallilla ratsastuskoulussa tuntihevosena.

Tinttu on tehnyt meillä yhden orivarsan Etu-Virtuaalista.

Tinttu toimittaa meilläkin ratsun virkaa ja vuokraamme sitä ratsastuskäyttöön.

SUIKUN TYPY

s. 8.7.1996

Ostimme 2003 Suikun Typyn eli tuttavallisemmin Tuikun. Tuikku on syntynyt 1996. Tuikku on varsonut monta hienoa tulevaisuuden ravilupausta. Tuikku ei itse ole ravipuolella kunnostautunut, mutta varsat ovat kaikki päässeet raviharrastajille ja kaikki omistajat ovat toiveikkaita varsojen suhteen.

Tuikku on rohkea ja ystävällinen tamma, vaikka Suikkulaisista kuuleekin puhuttavan kaikenlaista.  Tuikku ei pelkää mitään ajopelejä vaan on loputtoman utelias kaikkea uutta kohtaan.  Tämän rauhallisen ja pelottoman käyttäytymisen Tuikku on periyttänyt myös jälkeläisilleen.  Tuikku toimii harrasteratsuna ja ajohevosena.

Suikun Typy on varsonut meillä 9 varsaa. Korven Vinkaus. Korven Kuiskaus, Korven Henkäys,Korven Kipinä, Korven Huokaus, Korven Tinnitus, Korven Tuuraus Korven Liideri ja Korven Tuumaus ovat Suikun Typyn varsoja.

 

KORVEN TUUMAUS

syntynyt 31.5. 2013
Isä Tähen Tuuri.
Emä Suikun Typy.

Rauhallinen, isokokoinen ja erittäin hyväravinen tamma!

MYYTÄVÄNÄ !

<--- KATSO TOTO75 MAINOS!

Mainoksessa tähtenä loistaa KORVEN KIPINÄ!

Klikkaa kuvaa vasemmalla. Tiedostomuoto on mp4 ja sen toistaa mediaplayer. HUOM! Tiedoston koko on 5 Mt joten lataus kestää hetken.

MUUALLE MUUTTANEET HEVOSET
Katso täältä meiltä lähteneet hevoset --->